הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 ק''ג בשר (אני משתמש במס. 5. במקור שייטל), חתוך לקוביות
¼ כוס שמן
5 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים, פרוסים
2 כפות דבש
3 כפות חרדל דיזון
2 כפות קמח
3 כפות חומץ -יין אדום
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2 כוסות בירה לבנה
1 כוס מרק עוף צח
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את השמן, ומשחימים את קוביות הבשר מכל הצדדים. מוציאים.
מוסיפים לסיר את השום והבצל ומטגנים עד שיזהיבו קלות, מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את הדבש, החרדל והקמח ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה והמרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעתיים ,עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
מגישים עם לחם טרי ותפוחי אדמה אפויי.
מגיש:
מקור: מפגש יד מרדכי
שתף את המתכון
