חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ביין פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר ביין פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר פילה ( מספר חמש )
שמן זית 2-3 כפות
3 בצלים גדולים קצוצים
2 קופסאות פטריות חתוכות
חצי ליטר יין יבש
כפית פלפל שחור
5-6 שיני שום כתושים
חצי כפית כורכום
6-8 עלי דפנה
אופן ההכנה
מורחים את הבשר בשמן זית ,פלפל שחור ושום כתוש ועלי דפנה.
סוגרים בניילון נצמד ומשהים ללילה.
משחימים את הבשר מכל כיוון .כלומר מטגנים על אש גבוהה את נתח הבשר לסגירת הנוזלים.
לאחר מכן.מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה.לאחר כרבע שעה מוסיפים כוס יין יבש .ושוב לאחר כחצי שעה מוסיפים את שארית היין וממשיכים לבשל על אש קטנה לוודא שיש נוזלים ושהבשר לא יחרך.
לאחר כשעה ורבע בישול,תלוי בסוג הבשר,כשהבשר רך מזלג ננעץ בתוכו,ולא ממש רך,לכבות את האש ולתת לבשר להתקרר.
בינתיים מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות והכורכום ומעט מלח.לשים לב בשר מוכשר מלוח.. להמליח בהתאם.מוסיפים למחבת מרוטב הבשר מהסיר ומכבים את האש.
פורסים את הבשר שצונן לפרוסות בינוניות.
בין כל שכבה שופכים חלק מהתערובת במחבת..עד גמר הבשר.
מחזירים את הסיר עם הבשר לבישול נוסף עם התוספות כרבע שעה או עד שהתרכך
מגיש: קיבי
מקור: זברה
שתף את המתכון