הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר משובח
4 שיני שום קצוצות
1 קופסת שימורים פיטריות
כפית מלח
2 כפות דבש
1 כף מרק עוף
2 בטטות חתוכות לאורך.
אופן ההכנה
לבשל את הבשר במים כשעתיים
לטגן את השום עד להזהבה ולהוסיף את הבשר לטגן כ-20 דקות.
להוסיף את הפיטריות ללא הנוזלים ולטגן עוד 10 דקות.
להוסיף את המים שבהם התבשל הבשר.
להוסיף את המלח, הדבש ואבקת מרק.
כשהכל רותח להנמיך את האש ולהוסיף את הבטטות החתוכות.
לבשל על אש נמוכה כשעה.
להגיש מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
