הוראות הכנה
מרכיבים
בשר גולש (לפי סועדים) חתוך לרצועות דקות
רסק עגבניות
חצי כוס גדולה אפונה עדינה של סנפרוסט
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
בצל קצוץ
2 שיני שום חתוכות גס
כף צי'לי גרוס , פלפל שחור(עדיף מצרי -תערובת של 12 תבלינים),מלח, כפית חוואיג למרק
כף פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מטגנים בצל
לאחר הזהבה מוסיפים שום ואז ישר גם את הגולש ואת כל התבלינים ומטגנים כ3 דקות.
מוסיפים את הרסק (מיכל בינוני) ומים (בערך מיכל וחצי) לרוטב סמיך.
מרתיחים ומעבירים לאש קטנה עד שמתרכך הבשר.
במקביל מרתיחים גזר עד לריכוך ואז מוסיפים אפונה ל5 דקות בערך.
מוסיפים לתבשיל לעוד 10 דקות שיתפוס את הטעם של התבשיל.
להגיש ליד אורז וסלט..
מגיש:
מקור: אמא של חבר שלי
שתף את המתכון
