הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' זיתים ירוקים מגולענים
1 ק"ג בשר הודו אדום
1 כפית פפריקה
1 כף גבישי שום
1/3 כוס שמן
2 בצלים גדולים
2 כפות רסק עגבניות
1/3 כוס מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
משרים את הזיתים למשך 6-8 שעות במים. מחליפים את המים, מרתיחים ומסננים.
חותכים את הבשר לקוביות בינוניות בוזקים עליהם פפריקה וגבישי שום ומשהים לחצי שעה.
קוצצים את הבצל ומשחימים בשמן מוסיפים את הבשר ומאדים על אש נמוכה במשך מספר דקות בסיר סגור תוך בחישה מדי פעם.
מוסיפים רסק עגבניות מעורבב עם מים על הבשר וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
לבסוף מוסיפים את הזיתים, מערבבים היטב וממשיכים לבשל כ ¼ שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
