חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר הודו טחון ואגוזים על מצע אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

610 קלוריות למנה
בשר הודו טחון ואגוזים על מצע אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

610 קלוריות למנה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים בינוניים קצוצים
שמן קנולה לטיגון
6 שיני שום קלופות
750 גרם בשר הודו טחון
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור
2 מקלות קינמון
1 כף גרגרי כוסברה
6 תרמילי הל
½1 כוסות אורז
3 כוסות מרק עוף חם
150 גרם אגוזים
100 גרם צימוקים
אופן ההכנה
מטגנים חצי מכמות הבצל במעט שמן עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך הפרדת החתיכות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים. מערבבים היטב.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה. מדי פעם בוחשים.
בינתיים מחממים מעט שמן בסיר כבד ומטגנים את האורז תוך בחישה בכף עץ, עד להזהבתו.
מוסיפים את המרק החם. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה, עד שהאורז רך ויבש. אין צורך לערבב במהלך הבישול.
מרססים מחבת טפלון במעט ספריי שמן ומטגנים את הבצל הנותר עד שהוא זהוב.
מוסיפים את האגוזים ומטגנים מספר דקות תוך בחישה, מוסיפים את הצימוקים ומטגנים דקה נוספת, לחימום.
מעבירים את האורז לקערת הגשה ומכסים בבשר עם הרוטב.
מקשטים בתערובת הבצל, האגוזים והצימוקים
מגיש:
מקור: אתר טעימאודו
שתף את המתכון