הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר שמן [ כבש צעיר או חזה בקר ]
4 בצלים חתוכים לקוביות
6 כפות רסק עגבניות
4 כפות סוכר
חצי כפית מלח לימון
4 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה
לפרוס את הבשר לפרוסות .
לחמם שמן בסיר , להוסיף את הבצל , להזהיב קלות .
להוסיף את הבשר ולטגנו עד השחמה .
להוסיף רסק עגבניות סוכר ומים עד חצי גובה הבשר .
להוסיף את מלח הלימון ופלפל שחור גרוס .
לבשל עד שהבשר רך [כ-45 דקות ] ,להוסיף מדי פעם מים כדי שהבשר לא יחרך .
להגיש על אורז לבן.
בתאבון
מגיש:
מקור: ליאון קמר
שתף את המתכון
