חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר כבוש - ביתי [ לבעלי מוטבציה לאתגרים ]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבוש - ביתי [ לבעלי מוטבציה לאתגרים ]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר [ לפחות קילו]
קילו מלח גס
100 גרם גרגרי כוסברה
100 גרם גרגרי שומר
2 כפיות פלפל שחור גרוס
6 פלפל צי'לי יבש
8 עלי דפנה
אופן ההכנה
מעבדים את תערובת התבלינים במעבד מזון למשך כמה שניות כולל המלח
בקופסת עץ או פלסטיק מפזרים את שליש מכמות התערובת מנחים את נתח הבשר על התערובת
ומפזרים מעליו ומצדדיו את שאר התערובת כך שהבשר עטוף בתערובת
סוגרים את הקופסא ומניחים במקרר למשך שלושה שבועות
אחרי שלושה שבועות מוצאים מהמקרר ותולים את הבשר בטמפרטורת החדר למשך שבוע נוסף
חותכים דק ומזלפים מעט שמן זית "מעדן " נהדר
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: ארז תהל
שתף את המתכון