חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר עם חצילים של שייקה לוי (הגשש)
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שייקה לוי מהגששים לא צוחק על אוכל ונותן לכן מתכון רציני מאוד של העדה שלו ולא רק רציני גם טעים מאוד. הסיר התרוקן צ'יק ,צ'ק.
בשר עם חצילים של שייקה לוי (הגשש)
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שייקה לוי מהגששים לא צוחק על אוכל ונותן לכן מתכון רציני מאוד של העדה שלו ולא רק רציני גם טעים מאוד. הסיר התרוקן צ'יק ,צ'ק.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
שמן קנולה
נתח בשר שריר (מוזה) נקי.
1-2 חצילים יפים בלי גרעינים
2 כפות רסק עגבניות
כמון טחון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1. פורסים את נתח הבשר לפרוסות
2. יוצקים לסיר שמן זית ומטגנים את פרוסות הבשר (בלי להוציא).
3. מוסיפים מים, כמון, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה.
בזמן הזה עוברים לחצילים:
4. חותכים את החצילים לפרוסות עגולות אלכסוניות
5. יוצקים למחבת שמן קנולה ומטגנים את החצילים משני הצדדים.
6. מוציאים לנייר סופג.
7. בסיר נוסף מתחילים לסדר את התבשיל: שכבה חצילים, שכבה בשר, שכבה חצילים...
8. חוזרים לנוזלים שנשארו בסיר הבשר, מוסיפים אליהם את רסק העגבניות, הכמון, המלח, והפלפל ומערבבים.
9. יוצקים את תערובת הנוזלים לסיר התבשיל, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי.
מגיש: קיבי
מקור: מצעד האוכל הישראלי
שתף את המתכון