הוראות הכנה
מרכיבים
בשר ראש חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ.
בצל חתוך לרצועות דקות.
דלעת חתוכה לקוביות של 3-4 ס"מ.
קישואים חתוכים לחצאי פלחים 3-4 ס"מ.
תבלינים:
מלח, פלפל, כורכום ,אגוז מוסקט , ג'ינג'ר טחון (או טרי קצוץ), אבקת ציפורן, הל, סוכר
אופן ההכנה
מבשלים בנפרד את הבשר עד שהוא מוכן.
מזהיבים את הבצל בסיר נוסף , מוסיפים נוזל מהסיר של הבשר ומוסיפים את הדלעת והקישואים.
מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הבשר לתוך הסיר עם הירקות (מוסיפים נוזל ,במידת הצורך, מהסיר בו בושל הבשר)
מבשלים כ 10 דקות נוספות.
מוצאים את התבשיל מהסיר, לא שופכים את הנוזל.
ניתן להסמיך את הנוזל בעזרת בליל קורנפלור.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
