חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ראש מבושל עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש לבשל את הבשר עד שהוא רך ואז להוסיף את הירקות
בשר ראש מבושל עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש לבשל את הבשר עד שהוא רך ואז להוסיף את הירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר ראש חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ.
בצל חתוך לרצועות דקות.
דלעת חתוכה לקוביות של 3-4 ס"מ.
קישואים חתוכים לחצאי פלחים 3-4 ס"מ.
תבלינים:
מלח, פלפל, כורכום ,אגוז מוסקט , ג'ינג'ר טחון (או טרי קצוץ), אבקת ציפורן, הל, סוכר
אופן ההכנה
מבשלים בנפרד את הבשר עד שהוא מוכן.
מזהיבים את הבצל בסיר נוסף , מוסיפים נוזל מהסיר של הבשר ומוסיפים את הדלעת והקישואים.
מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הבשר לתוך הסיר עם הירקות (מוסיפים נוזל ,במידת הצורך, מהסיר בו בושל הבשר)
מבשלים כ 10 דקות נוספות.
מוצאים את התבשיל מהסיר, לא שופכים את הנוזל.
ניתן להסמיך את הנוזל בעזרת בליל קורנפלור.
בתיאבון
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון