חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר שריר בניחוח תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר שריר בניחוח תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-½ ק"ג בשר שריר טרי חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
חוואג' למרק
כורכום
כמון
3 כפות שמן
גרגירי חומוס (לא חובה, אפשר להוסיף בתחילת הבישול, אם מוסיפים חומוס מקופסת שימורים ,
אז כמובן להוסיף בסוף הבישול)
אופן ההכנה
לטגן את הבשר בשמן עד שהוא משנה צבע.לסגירת הבשר.
להוסיף את שיני השום ולערבב לטגן ביחד כדקה- לא לשרוף את השום
להוסיף תבלינים לפי הטעם. רצוי להתחיל עם מעט תבלינים ואח"כ אם יש צורך להוסיף עוד
לערבב כ-2 דקות עם התבלינים.
להוסיף מים שיכסו את הבשר. להביא לרתיחה ראשונה להנמיך את האש ולבשל על אש בינונית כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון