הוראות הכנה
מרכיבים
כ-½ ק"ג בשר שריר טרי חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
חוואג' למרק
כורכום
כמון
3 כפות שמן
גרגירי חומוס (לא חובה, אפשר להוסיף בתחילת הבישול, אם מוסיפים חומוס מקופסת שימורים ,
אז כמובן להוסיף בסוף הבישול)
אופן ההכנה
לטגן את הבשר בשמן עד שהוא משנה צבע.לסגירת הבשר.
להוסיף את שיני השום ולערבב לטגן ביחד כדקה- לא לשרוף את השום
להוסיף תבלינים לפי הטעם. רצוי להתחיל עם מעט תבלינים ואח"כ אם יש צורך להוסיף עוד
לערבב כ-2 דקות עם התבלינים.
להוסיף מים שיכסו את הבשר. להביא לרתיחה ראשונה להנמיך את האש ולבשל על אש בינונית כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
