הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
4 כוסות קמח לבן
40 גרם שמרים או 16 גרם שמרים יבשים
1 כפית סוכר
מלח
1 כוס חלב
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השמרים בחלב פושר, מוסיפים את הסוכר ומניחים
לתפוח.
2. מניחים בקערה את הקמח והשמרים המותססים, מוסיפים את המלח ושמן
הזיתולשים עד לקבלת בצק
אחיד.
3. מניחים לתפוח במשך כ- 40 דקות.
4. לשים שוב את הבצק ויוצרים לחמים בצורת צ'יאבטה.
5. מניחים לתפוח שנית במשך כחצי שעה.
6. משמנים תבנית ומניחים בה את הלחמים.
7. אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
