חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גביניות שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התפחת הבצק בניגוד לבצקים אחרים נעשת במקרר במשך לילה
גביניות שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התפחת הבצק בניגוד לבצקים אחרים נעשת במקרר במשך לילה
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח לבן
1.5 מרגרינה ללא מלח או חמאה.
50 ג' שמרים (קוביה)
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
1 שמנת חמוצה
מעט מים
למילויי
-------
גבינת טוב טעם
גבינה 5%
צימוקים
סוכר וניל (חצי חבילה)
אופן ההכנה
הבצק
-----
קובית שמרים
רבע כוס מים פושרים
וכפית סוכר
תסיסה של 10 ד'
מוסיפים
את הקמח
את המרגרינה/חמאה רכה - יש לעבוד מהר שלא תתחמם.
שארית הסוכר
4 חלמונים
שמנת חמוצה
ומעט מים
לשים במקסר
משהים לילה במקרר
מילויי
----
מערבבים גבינת טוב טעם עם גבינת 5% + צימוקים+ סוכר וניל
מרדדים הבצק לעלה דק חותכים ריבועם 6X6 ס"מ מניחים מילויי במרכז וסוגרים כמו מעטפה(קיפול ה"שפיצ" פנימה).
מכניסים לתנור 20-25 דקות עד שמזהיב
המהדרין יוכלו למרוח ביצה שלמה טרופה לקבלת ברק
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון