הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח לבן
1.5 מרגרינה ללא מלח או חמאה.
50 ג' שמרים (קוביה)
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
1 שמנת חמוצה
מעט מים
למילויי
-------
גבינת טוב טעם
גבינה 5%
צימוקים
סוכר וניל (חצי חבילה)
אופן ההכנה
הבצק
-----
קובית שמרים
רבע כוס מים פושרים
וכפית סוכר
תסיסה של 10 ד'
מוסיפים
את הקמח
את המרגרינה/חמאה רכה - יש לעבוד מהר שלא תתחמם.
שארית הסוכר
4 חלמונים
שמנת חמוצה
ומעט מים
לשים במקסר
משהים לילה במקרר
מילויי
----
מערבבים גבינת טוב טעם עם גבינת 5% + צימוקים+ סוכר וניל
מרדדים הבצק לעלה דק חותכים ריבועם 6X6 ס"מ מניחים מילויי במרכז וסוגרים כמו מעטפה(קיפול ה"שפיצ" פנימה).
מכניסים לתנור 20-25 דקות עד שמזהיב
המהדרין יוכלו למרוח ביצה שלמה טרופה לקבלת ברק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון