הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג גזר גמדי
2 בצלים קצוצים
1/2 ליטר מיץ תפוזים סחוט טרי
1/2 חבילה מחמאה
100 גרם סוכר
150 גרם שזיפים שחורים מיובשים מגולענים
שורש זנגוויל קטן מגורד
100 מיל רוטב תאילנדי אולביה
אופן ההכנה
מאדים את הבצל המטוגן במחמאה, מוסיפים את הסוכר, מיץ התפוזים והרוטב התאילנדי ומבשלים יחד 5 דקות.מוסיפים את הגזר והשזיפים לקרמל.
מגרדים שורש ג`ינג`ר, מערבבים היטב ומבשלים יחד כ- 10 דקות ומגישים.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
