הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
קילו קמח
5 כפות סוכר
אבקת אפיה
2.5 כוסות מיים פושרים
כף מלח
7 כפות סילן
חבילה מחמאה + 70 גרם נוספים
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש
לעטוף את הבצק בשן
להכין מהבצק כ-17 יחידות של כדורים ולהניח כשעתיים למנוחה
לפתוח כל כדור לעלה גדול למרוח חתיכת מחמאה ולקפל את הצדדים כשליש פנימה
ולגלגל.
להכניס את כל הג''חנונים לשקית קוקי ולהוסיף את ה70 גרם מחמאה לתוך השקית
ולסור את השקית
להניח את השקית קוקי בתוך סיר של ג'חנון שרופד בפיתה ולהכניס כוס וחצי מיים
לסגור את הסיר להכניס לתנור בחום של כ120 מעלות למשך 12 שעות
בתאבון
מגיש:
מקור: איריס
שתף את המתכון
