חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ג'חנון לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד לבוקר שבת בפסח brמיעל ולירון ו--- התמניה הגיזעית 7/4/2007 15:10
ג'חנון לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד לבוקר שבת בפסח brמיעל ולירון ו--- התמניה הגיזעית 7/4/2007 15:10
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה קמח מצה
כוס קמח תפוח אדמה
2 שקיות אבקת אפייה
6 כפות סוכר
כף שטוחה מלח
6 ביצים
½2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לבצק אחיד , לתת לבצק לנוח כשעתיים ,
לחלק את הבצק ל 12 חלקים שווים , לשמן את השיש ולפתוח כל חלק עם מערוך, מעט
( שלא יתפרק ) .
למרוח על הבצק מרגרינה מומסת ולגלגל כגחנון וכך גם השאר .
לימרוח מרגרינה בסיר ולשים 2 מצות בתחתית הסיר ומעל נייר כסף ומעל את חתיכות הג'חנון
ומעל לפזר כמה חתיכות מרגרינה .
ולכסות בנייר כסף ומעל ביצים ( מי שרוצה ביצים חומות ) ולכסות במכסה.
ולאפות כל הלילה החל משעה 22.00 עד למחרת בבוקר
מקווים שתהנו .
בתאבון .
התמניה הגזעית .
מגיש:
מקור: התמניה הגזעית
שתף את המתכון