הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
¾2 כוסות מים
½1 כפות מלח
10 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
½1 מרגרינה רכה מחולקת ל-14
אופן ההכנה
ללוש בצק מכל החומרים חוץ מהמרגרינה אני לשה את הבצק במיקסר היטב
לכסות את הבצק במגבת ולהניח בצד למשך ¼ שעה שוב ללוש את הבצק
ושוב לנוח ¼ שעה כך ארבע פעמים
לקרוץ מהבצק 14 כדורים ולהניח על משטח משומן
לכסות במגבת ¼ שעה לחלק את המרגרינה ל-14 חלקים
עכשיו להתחיל לפתוח כל עיגול לעובי הכי דק שאפשר ולמרוח מהמרגרינה
לקפל את צד שמאל עד האמצע למרוח מרגרינה ושוב את צד ימין על צד שמאל
עכשיו יש לנו מלבן ארוך למרוח במרגרינה
ולמתוח את הבצק ולגלגל ולמתוח עד סוף הבצק
אותו תהליך לעשות עם 14 הכדורים הנוספים
לרפד את הסיר של הג'חנון בנייר אפיה ועל זה פיתה או 2 פרוסות לחם
לסדר את כל הג'חנונים עים מרווח ושורה שניה לסדר בצורה של שתי וערב
להכניס לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה בערך 12-13 שעות
לצרף לזה עגבניות טריות מרוסקות וסחוג
ושיערב לכם
מגיש:
מקור: לקחתי מתכון של חברה ושיפרתי
שתף את המתכון
