חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גיבץ'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גיבץ'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל חריף קצוץ
1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
3-4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 שן שום קצוצה
שמן לטיגון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממם מעט שמן במחבת רחבה ועמוקה. מטגנים את הבצל להשחמה קלה מאד. מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים יחד עוד שתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את החציל ומטגנים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים שוב. אם חסרים מעט נוזלים ניתן להוסיף מעט מים. מבשלים יחד כחצי שעה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם כסלט או כתוספת.
מגיש: dylam
מקור: רסר (במיל') פיני כספי
שתף את המתכון