הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
כוס סוכר
¾ כוס מיץ לימון
¾ כוס מיץ "לימטה" (לימון מתוק)
2 חלבוני ביצים
סיר קטן
מעבד מזון
אופן ההכנה
1. ליצירת הסירופ: יוצקים לסיר את המים+ הסוכר, בוחשים עד להמסה, מרתיחים, מנמיכים
את האש מבשלים 10 דקות, מצננים.
2. מוסיפים לסירופ את 2 סוגי מיץ הלימון ומערבבים.
3. מקפיאים עד שהסירופ יציב אך לא מוצק לגמרי (כשעה)
4. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את החלבונים, מעבדים לתערובת חלקה.
5. מחזירים להקפאה עד לייצוב מלא.
6. מקשטים באיזה פרי שרוצים (למשל: תותים חצויים), עלה של נענע/מנטה
7. בתאבון
מגיש:
מקור: מחברת ישנה
שתף את המתכון
