חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט מאוד להכנה וניתן לפרשנות אישית ולאילתורים יצירתיים.
גלידה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט מאוד להכנה וניתן לפרשנות אישית ולאילתורים יצירתיים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה להקצפה (חלבית או צמחית)
4 חלבונים
½1 תותים מעוכים (או כל פרי אחר שרוצים)
½ כוס סוכר
2 חב' סוכר וניל
1/3 בקבוקון תמצית וניל
2 חטיפים מאותו סוג (כגון: חטיף בוטנים או אגוזים בקרמל, חטיף גרנולה, וופל שוקולד כמו טעמי, מקופלת, או 10 נשיקות מרנג) את כל אחד מסוגי החטיפים יש לפורר לפירורים גסים
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר (בהדרגה) עד לקבלת קצף נוקשה מאוד - כך שניתן להפוך את הקערה והקצף לא ייפול!
2. בקערה נפרדת מקציפים יחד את הקצפת, ½ כוס פרי (מעוך היטב), סוכר וניל ותמצית וניל עד לקבלת קצפת נוקשה ויציבה.
3. מערבבים את שני סוגי הקצף יחד עם כל יתר המרכיבים עד לקבלת תערובת הומוגנית וחלקה.
4. מקפיאים את התערובת בכלי סגור למשך 4-5 שעות. מומלץ לא להקפיא יותר מזה בכדי לשמור על המרקם הקציפתי של הגלידה.
מגיש: m73
מקור: דרור הדדי
שתף את המתכון