חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות בקר ממולאות ברוטב יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות שהן מעדן אמיתי חובה לנסות מנת אירוח מדהימה
גלילות בקר ממולאות ברוטב יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות שהן מעדן אמיתי חובה לנסות מנת אירוח מדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות רחבות ודקות של בשר בקר, מנתח השייטל
1 חבילת עלי תרד שטופים
1בצל סגול קצוץ
250 גר' פטריות שמפיניון פרוסות
4-3 כפות דמדמניות
4-3 כפות אגוזי לוז (אילסר) שבורים
3 כפות עלעלי תימין טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן חמניות לטיגון
עלי ארוגולה
קורט מלח גס
2 כפות דמדמניות
חופן אגוזי לוז חצויים
לרוטב:
2 כוסות יין אדום יבש
1 כף סוכר חום
זסטים של קליפה מלימון אחד
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן, ומבשלים על להבה גבוה עד שהכמות מצטמצמת
למחצית. מוסיפים את יתרת מרכיבי הרוטב, ומבשלים 15 דקות.
2.מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל. מניחים כל פרוסה על צלחת, ומכסים אותה בעלי
תרד.
3.מפזרים על העלים מן הבצל הקצוץ, הפטריות, תימין, האגוזים והדמדמניות, מגלגלים לגלילה
ומחזקים בקיסם עץ. מחממים מעט שמן במחבת, ומזהיבים את הגלילות מכל צד, כחמש
דקות.
4.מעבירים לתבנית שתכיל אותן בנוחיות בשכבה אחת. מזלפים עליהן את רוטב היין, מכסים
ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם לחום בינוני גבוה 17-15 דקות לדרגת מדיום, או
יותר, לטעמכם.
5.חוצים כל גלילה באלכסון, ומניחים על ערימת עלים קטנה, עם הרוטב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רחל גרה - גורמה
שתף את המתכון