הוראות הכנה
מרכיבים
8 חצאים של חזה עוף
קופסת שימורים פיטריות
בצל
2 שיני שום
מלח פלפל
שמן לטיגון
פירורי לחם
סומסום
ביצה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל החתוך לקוביות קטנות והשום עד להזהבה ,להוסיף פיטריות ולטגן מס' דקות ולצנן.
2. לקחת חצי חזה עוף לשים בתוך ניילון נצמד , ליישר ולדפוק בפטיש ,שיהיה דק.
3. לגלגל בתוך החזה עוף את הפיטריות ולהדק בנילון נצמד , להכניס לפריזר ל 20 דקות.
4. לגלגל את החזה בתוך ביצה ולאחר מכן לגלגל בתוך פירורי לחם וסומסום.
5. לטגן במחבת מספר דקות .
6. להגיש.....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
