הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים לאורך ו"מטוגנים" בתנור (ע"ע)
½ ק"ג עוף טחון
1 כף קטשופ
½ בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 ביצה
מלח ופלפל
לרוטב: 2 כפות רוטב פסטו (ע"ע)
1 כפית חרדל
3 כפות שמן זית
¼ כוס מים
1 כפית חומץ
אופן ההכנה
מערבבים את העוף עם הבצל, השום, הקטשופ, הצ'ילי, הביצה ומעט מלח ופלפל לתערובת אחידה. מניחים מהתערובת על קצה כל חציל ומגלגלים. מעבירים לתבנית חסינת אש בגודל מתאים.
מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה. יוצקים על החצילים המגולגלים שבתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
