חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות חצילים ממולאות בעוף ואפויות ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות חצילים ממולאות בעוף ואפויות ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים לאורך ו"מטוגנים" בתנור (ע"ע)
½ ק"ג עוף טחון
1 כף קטשופ
½ בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 ביצה
מלח ופלפל
לרוטב: 2 כפות רוטב פסטו (ע"ע)
1 כפית חרדל
3 כפות שמן זית
¼ כוס מים
1 כפית חומץ
אופן ההכנה
מערבבים את העוף עם הבצל, השום, הקטשופ, הצ'ילי, הביצה ומעט מלח ופלפל לתערובת אחידה. מניחים מהתערובת על קצה כל חציל ומגלגלים. מעבירים לתבנית חסינת אש בגודל מתאים.
מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה. יוצקים על החצילים המגולגלים שבתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון