חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון מסעדה עממית באי איסקיה.
גלילות פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון מסעדה עממית באי איסקיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים גדולים (2 ירוקים, 2 אדומים ו-2 צהובים)
1/2 כוס פירורי לחם
ממרח זיתים (ראה מתכון)
1/2 כוס פירורי לחם
1/3 כוס חומץ בן יין לבן או אדם
1/3 כוס שמן זית
מלח
4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
אופן ההכנה
אופים את הפלפלים בתנור בחום גבוה במשך 30 דקות.
מפעם לפעם הופכים את הפלפלים כדי שיאפו היטב מכל הצדדים.
מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון אטומה למשך כ-10 דקות.
מוציאים מהשקית וקולפים את הפלפלים.
חותכים כל פלפל לאורכו ומסלקים את הגרעינים ואת הפסים הלבנים.
חותכים את הפלפלים לרצועות ברוחב של כ-4 ס"מ ובאורך הפלפל.
שמים את פירורי הלחם בתוך החומץ. אחרי שהם ספגו את החומץ, מוצאים וסוחטים אותם היטב בים, כדי להיפטר מן החומץ המיותר.
מערבבים בקערה את פירורי הלחם, ממרח הזיתים, השום ומעט שמן זית (כ-2 כפות) עד שמתקבל ממרח אחיד.
משטחים את רצועות הפלפל ומניחים בקצה כל רצועה כף אחת מן העיסה.
מגלגלים ומהדקים בקיסם.
שופכים מעל שמן זית, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים כמנת אנטיפסטי.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון