חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות שניצל ממולא בחזה אווז מעושן שזיפים וחרדל דיזון - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברים יקרים גלילת השניצל האולטימטיבית עשירה בטעמה brובניגוד שבטעמי המילוי
גלילות שניצל ממולא בחזה אווז מעושן שזיפים וחרדל דיזון - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברים יקרים גלילת השניצל האולטימטיבית עשירה בטעמה brובניגוד שבטעמי המילוי
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי:
200 גרם פסטרמת הודו מעושנת
200 גרם חזה אווז הודו מעושן
1 כף מלח
20 גרם מרגרינה לטיגון
14-16 שזיפים מיובשים מגולענים וחצויים
חרדל דיזון מגורען
לשניצלים:
1 ק"ג פרוסות חזה עוף
3 ביצים
250 גרם פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
150 גר' מרגרינה לטיגון
1/2 כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן הכנה
למילוי
פורסים את שני מיני הפסטרמה לרצועות גוליאני
מגלענים וחוצים את השזיפים או מישמשים
במחבת עם כף מרגרינה מטגנים את כל המרכיבים עד לשינוי צבעם
ומורידים מהאש
השניצלים:
1. משטחים את פרוסות השניצלים וחותכים אותם לפסים ארוכים ברוחב 5 ס"מ.
2. מורחים מעט חרדל דיזון מגורען על כל פס חזה עוף.
3. מניחים בקצה כל רצועת שניצל שזיף מיובש.
4. מעל השזיף מניחים מעט מהמלית. מגלגלים את פסי השניצל ומקבלים
גלילי שניצלים ממולאים.סוגרים באמצעות קיסם שיניים.
5. טורפים את בלילת הביצים בצלחת. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם
עם אבקת מרק העוף.
6. טובלים כל גלילה בבלילת הביצה .
7. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם. (כדאי להדק קצת
בידיים).
8. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד
להזהבה יפה משני הצדדים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון