הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו
מעט מיץ לימון / או לימון טרי
4 פרוסות אילתית (סלמון) מעושנת
100 גרם גבינת שמנת
מלח
פלפל לבן
צרור עירית קצוצה
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו, חוצים ומגלענים אותם.
חותכים אותם לרצועות לאורכם מטפטפים עליהן מיץ לימון.
מתבלים את הגבינה במלח, פלפל לבן ועירית קצוצה.
מניחים כל פרוסת אילתית על לוח עץ מורחים עליה רבע מכמות הגבינה המתובלת. מניחים במרכז 2-3 רצועות אבוקדו ומגלגלים.
מניחים עם התפר כלפי מטה על צלחת הגשה ומקשטים ביתר האבוקדו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
