הוראות הכנה
מרכיבים
6 שניצל דפוק דק
כ-½ קופסת זיתים שחורים מגולענים
חבילה בזיליקום
עגבניות מיובשות בשקית (½ שקית)
2 כפות "בוליון קנור"
מלח ופלפל
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להשרות עגבניות במים רותחים.
לחתוך כל שניצל לשניים.
לשים זיתים ובזיליקום במעבד מזון.
לשים על השניצל ולגלגל לגליל.
לטגן בחמאה מכל הצדדים ולהוציא לתבנית תנור.
לרוטב-
טוחנים במעבד מזון את העגבניות+אבקת מרק+שמנת מתוקה.
במחבת עם החמאה לשים את התערובת לבישול.
לצקת על העוף.
לפני ההגשה לחמם בתנור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
