חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת פילה בקר ובזיליקום ברוטב יין אדום - לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילת פילה בקר ובזיליקום ברוטב יין אדום - לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
180 גרם פילה בקר למנה אחת
צרור עלי בזיליקום
חצי כוס יין אדום
רבע כוס יין פורט
כף חומץ בלסמי
כף מחמאה
אופן ההכנה
משטחים את פילה הבקר לפרוסה בעובי סנטימטר אחד מפזרים עלי בזיליקום מגלגלים לגלילה וקושרים בחוט
מטגנים את הגלילה במחבת כדי לסגור את הבשר
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך 7 עד 10 דקות
מבשלים את היין האדום והפורט והחומץ הבלסמי ומצמצמים לכדי שליש מהכמות
מורידים מהאש מוסיפים את המחמאה מערבבים היטב
מסירים מהגלילה את החוט וחותכים לקוביות בנות 2 ס"מ מסרים בצלחת הגשה יוצקים את הרוטב ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: השף עופר אילני
שתף את המתכון