הוראות הכנה
מרכיבים
180 גרם פילה בקר למנה אחת
צרור עלי בזיליקום
חצי כוס יין אדום
רבע כוס יין פורט
כף חומץ בלסמי
כף מחמאה
אופן ההכנה
משטחים את פילה הבקר לפרוסה בעובי סנטימטר אחד מפזרים עלי בזיליקום מגלגלים לגלילה וקושרים בחוט
מטגנים את הגלילה במחבת כדי לסגור את הבשר
אופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך 7 עד 10 דקות
מבשלים את היין האדום והפורט והחומץ הבלסמי ומצמצמים לכדי שליש מהכמות
מורידים מהאש מוסיפים את המחמאה מערבבים היטב
מסירים מהגלילה את החוט וחותכים לקוביות בנות 2 ס"מ מסרים בצלחת הגשה יוצקים את הרוטב ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף עופר אילני
שתף את המתכון
