הוראות הכנה
מרכיבים
10 דבלים חתוכות לרבעים
½בקבוק יין אדום
2 חזות עוף מופרדים ל-2 (4 יחידות סה"כ)
12 פרוסות חזה אווז מעושן פרוס דק (לאוכלי הלא כשר פרוסות בייקון)
אופן ההכנה
1. מבשלים את התאנים ביין בסיר קטן עד לספיגת -נוזלים בפרי. מצננים היטב.
2. מניחים כל פרוסה של חזה בין 2 פיסות ניילון נצמד ומשטחים עם פטיש שניצלים,
לא דק מדי.
3. מתבלים כל נתח במלח ופלפל.
4. מניחים כל פרוסת חזה עוף על קרש ומפזרים במרכז הפרוסה לכל אורכה רבע
מכמות התאנים.
5. יוצרים גליל עוף ממולא בתאנים.
6. עוטפים כל גליל עוף ממולא בשלוש פרוסות אווז או בייקון ומחזקים בעזרת- קיסמי ע
7. מחממים כף שמן זית במחבת טפלון ומטגנים את הגלילים העטופים כדקה מכל צד.
8. מעבירים לתבנית וצולים 10 דקות בתנור מחומם מראש ל-180°c.
9. מעבירים לקרש, מסירים את הקיסמים ופורסים ברוחב של 3 ס"מ, מגישים חם
לצד תפוחי אדמה, אורז או סלט ירוק.
10. בתאבון
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון
