חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גליל של עוף עם תאנים במעטפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גליל של עוף עם תאנים במעטפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 דבלים חתוכות לרבעים
½בקבוק יין אדום
2 חזות עוף מופרדים ל-2 (4 יחידות סה"כ)
12 פרוסות חזה אווז מעושן פרוס דק (לאוכלי הלא כשר פרוסות בייקון)
אופן ההכנה
1. מבשלים את התאנים ביין בסיר קטן עד לספיגת -נוזלים בפרי. מצננים היטב.
2. מניחים כל פרוסה של חזה בין 2 פיסות ניילון נצמד ומשטחים עם פטיש שניצלים,
לא דק מדי.
3. מתבלים כל נתח במלח ופלפל.
4. מניחים כל פרוסת חזה עוף על קרש ומפזרים במרכז הפרוסה לכל אורכה רבע
מכמות התאנים.
5. יוצרים גליל עוף ממולא בתאנים.
6. עוטפים כל גליל עוף ממולא בשלוש פרוסות אווז או בייקון ומחזקים בעזרת- קיסמי ע
7. מחממים כף שמן זית במחבת טפלון ומטגנים את הגלילים העטופים כדקה מכל צד.
8. מעבירים לתבנית וצולים 10 דקות בתנור מחומם מראש ל-180°c.
9. מעבירים לקרש, מסירים את הקיסמים ופורסים ברוחב של 3 ס"מ, מגישים חם
לצד תפוחי אדמה, אורז או סלט ירוק.
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון