חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גנאש גבינה שוקולד מריר וחלב קוקוס קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גנאש שוקולד מריר וחלב קוקוס. brעוגה משגעת ביופיה ובטעמה brוהכי חשוב בקלות הכנתה
גנאש גבינה שוקולד מריר וחלב קוקוס קלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גנאש שוקולד מריר וחלב קוקוס. brעוגה משגעת ביופיה ובטעמה brוהכי חשוב בקלות הכנתה
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 28 קפיצית
לתחתית :
כוס קמח
חצי כוס סוכר
125 גרם חמאה
למלית :
1 ק"ג גבינה לבנה לאפיה5%
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
2. כפיות תמצית וניל
2. כפות קורנפלור
1. אינסטנט פודינג וניל
לציפוי :
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 מי"ל חלב קוקוס
אופן ההכנה
תחתית
1. בקערה מערבלים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק פרורי משהו
2. מכדררים אורזים בנילון ושולחים למקרר ל 20 דקות
3. מרדדים כמהה ומניחים בתבנית ודוקרים עם מזלג
(שמים נייר אפייה מעל עם מעט שעועית לבנה)
4.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל20 דקות מוציאים ומצננים
מלית :
1.מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד דקה
2.יוצקים מעל הבצק ואופים כשעה בתנור שחומם ל 160 מעלות
3.מצננים חצי שעה בחוץ.
ציפוי :
לחמם או במיקרו( לא להגיע לרתיחה ) את חלב הקוקוס
להסיר מהאש ולהוסיף את קוביות השוקולד המריר
לערבב עד להמסה מלאה לצנן ולצקת מעל העוגה .
לצנן את העוגה ולהכניס למקרר ללילה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: edens
שתף את המתכון