הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 28 קפיצית
לתחתית :
כוס קמח
חצי כוס סוכר
125 גרם חמאה
למלית :
1 ק"ג גבינה לבנה לאפיה5%
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
2. כפיות תמצית וניל
2. כפות קורנפלור
1. אינסטנט פודינג וניל
לציפוי :
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 מי"ל חלב קוקוס
אופן ההכנה
תחתית
1. בקערה מערבלים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק פרורי משהו
2. מכדררים אורזים בנילון ושולחים למקרר ל 20 דקות
3. מרדדים כמהה ומניחים בתבנית ודוקרים עם מזלג
(שמים נייר אפייה מעל עם מעט שעועית לבנה)
4.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל20 דקות מוציאים ומצננים
מלית :
1.מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד דקה
2.יוצקים מעל הבצק ואופים כשעה בתנור שחומם ל 160 מעלות
3.מצננים חצי שעה בחוץ.
ציפוי :
לחמם או במיקרו( לא להגיע לרתיחה ) את חלב הקוקוס
להסיר מהאש ולהוסיף את קוביות השוקולד המריר
לערבב עד להמסה מלאה לצנן ולצקת מעל העוגה .
לצנן את העוגה ולהכניס למקרר ללילה.
מגיש:
מקור: edens
שתף את המתכון
