חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גראטן כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גראטן כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
50- 100 ג? חמאה
3 כפות קמח
1 קרטונית שמנת מתוקה
1/4 כוס גבינת פקורינו מגוררת
1/4 כוס גבינת פארמיגי?אנו מגוררת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים וכפית מלח מבשלים את הכרובית במים שיגיעו עד 3/4 מגובה הכרובית בסיר, אל דנטה. לסנן. לשמור את מי הבישול.
2.בסיר לא גדול. להמיס את החמאה כשהחמאה נמסה להוסיף עליה את הקמח ולערבב עד שלא יהיו גושים. להוסיף את מי הבישול של הכרובית. לערבב עד שלא יהיו גושים. להוסיף מלח ופלפל ואגוז מוסקט. כשהרביכה מסמיכה, להוסיף קרטונית של שמנת מתוקה. לערבב מעט לאיחוד טעמים.
לערבב לתוך הרביכה את הפקורינו המגורר. לשמור בצד חם.
3.מניחים את פרחי הכרובית בתבנית הגשה שיכולה גם להיכנס לתנור. ןלמזוג עליה את הרביכה. 4.לפזר מעט פארמיג?יאנו מגורר. להכניס לתנור להזהבה של פרחי הכרובית. להיזהר שלא לשרוף.
להגיש מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון