הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שמן תירס
חצי כוס סילאן תמרים
250 גרם קווקאר
3 כפות גרעיני חמניות קלופים
2 כפות גרעיני דלעת קלופים
3 כפות גרעיני פיסטוק קלופים ומרוסקים גס
3 כפות שביבי שקד
2 כפות שומשום
2 כפות שביבי קוקוס
2 כפות פקאן מסוכר גרוס גס
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי המתכון היטב מעבירים לתבנית אפיה ומשטחים בתבנית .
מעבירים את התבנית לתנור אפיה שחומם ל170 מעלות למשך כ 30 דקות.
יש לערבב את החומרים בזמן האפיה כל 5 דקות .
להוציא לצנן ולהגיש !
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
