חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דובדבנים משומרים בסירופ וניל-רום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת הדובדבנים נגמרת. זה הזמן לשמר אותם בריבות או בסירופים.
דובדבנים משומרים בסירופ וניל-רום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת הדובדבנים נגמרת. זה הזמן לשמר אותם בריבות או בסירופים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
1 מקל וניל חצוי לאורכו
1 כוס רום או ברנדי
5 קופסאות דובדבנים
אופן ההכנה
שוטפים ומגלענים את הדובדבנים (כדאי להצטייד בחולץ גלעינים כדי לא להתייאש באמצע).
בסיר, מביאים לרתיחה סוכר, מים ומקל וניל. מנמיכים להבה ומבשלים 15-20 דקות עד קבלת סירופ סמיך. מסירים מן האש ומוסיפים את הדובדבנים ואת הרום (או הברנדי).
מעבירים לצנצנות מעוקרות , אוטמים ושומרים בטמפרטורת החדר. לאחר הפתיחה, מעבירים למקרר.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון