הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
1 ליטר חלב
3 שני שום , קצוצות
1 כפית חמאה
4 עגבניות
3 גבעולי בצל ירוק
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את השום בחמאה, מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. מתבלים היטב במלח ופלפל.
2. מוסיפים את הסולת לחלב ומבשלים על אש קטנה כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מכינים סלט קצוץ דק מהעגבניות והבצל, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל.
4. מגישים את הדייסה החמה מעל הסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
