חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלוריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הדלורית ניתן לבשל קלופה או עם קליפתה.
דלוריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הדלורית ניתן לבשל קלופה או עם קליפתה.
הוראות הכנה
מרכיבים
ארבעה דלוריות בגודל בינוני
כוס אורז
בצל בינויני קצוץ
כוס בשר טחון
חצי כפית מלח, פלפל שחור,כורכום
כף פפריקה מתוקה
כף שמן
לבישול- 2 כפות רסק
2 כפות שמן
כוס וחצי עד שתי כוסות מים חמים
אופן ההכנה
לערבב את חומרי המילוי והתיבול
לחתוך את צואר הדלורית לקלף לחתוך לעיגולים ולרפד בו את הסיר.
את החלק העגול של הדלורית לנקות ולמלות במילוי ולהניח בתוך הסיר.
בקערה נפרדת לערבב 2 כפות רסק עם 2-3 כפות שמן להוסיף תיבול ששמנו במילוי
להוסיף כוס וחצי מים חמים לערבב ולשפוך על הדלוריות שבסיר.
להביא לרתיחה להנמיך ולהמשיך לבשל עד בישול האורז והדלורית כחצי שעה בערך.
מגיש: Mמזל
מקור: ביתי
שתף את המתכון