חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת ודלעת מבושלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"שתקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותינו", אוכלים דלעת, או קישוא גדול מיוחד שיש עכשיו בשוק, ולשניהם קוראים בערבית קרעה.
דלעת ודלעת מבושלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"שתקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותינו", אוכלים דלעת, או קישוא גדול מיוחד שיש עכשיו בשוק, ולשניהם קוראים בערבית קרעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.דלעת:
חתיכת דלעת לפי הרצוי
קינמון
סוכר
2. דלעת מבושלת:
חתיכת דלעת
1 בצל פרוס
1 כף אבקת מרק עוף
כרפס קצוץ
שמיר,פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. מכינים בתנור חתיכות די גדולות, עם סוכר וקינמון. אני פשוט חותכים לפלחים בעובי כס"מ ובאורך של נתח הדלעת עצמו, מיבשים קצת באוויר הפתוח ואחר כך מטגנים בשמן עמוק. ממש כמו צ'יפס. מגישים חם או קר.
2.מכינים נוזל בישול ממים, בצל פרוס, אבקת מרק עוף או טעם עוף, כרפס קצוץ ואפשר גם שמיר, או פטרוזיליה. מרתיחים ומבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. מוסיפים קוביות של דלעת, מרתיחים שוב ומבשלים על להבה נמוכה 15-20 דקות. מסננים מיד (אפשר להשתמש במי הבישול כבסיס מצוין למרק). מגישים חם או קר.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון