הוראות הכנה
מרכיבים
1.דלעת:
חתיכת דלעת לפי הרצוי
קינמון
סוכר
2. דלעת מבושלת:
חתיכת דלעת
1 בצל פרוס
1 כף אבקת מרק עוף
כרפס קצוץ
שמיר,פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. מכינים בתנור חתיכות די גדולות, עם סוכר וקינמון. אני פשוט חותכים לפלחים בעובי כס"מ ובאורך של נתח הדלעת עצמו, מיבשים קצת באוויר הפתוח ואחר כך מטגנים בשמן עמוק. ממש כמו צ'יפס. מגישים חם או קר.
2.מכינים נוזל בישול ממים, בצל פרוס, אבקת מרק עוף או טעם עוף, כרפס קצוץ ואפשר גם שמיר, או פטרוזיליה. מרתיחים ומבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. מוסיפים קוביות של דלעת, מרתיחים שוב ומבשלים על להבה נמוכה 15-20 דקות. מסננים מיד (אפשר להשתמש במי הבישול כבסיס מצוין למרק). מגישים חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
