הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה
43 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 חבילת שמנת מתוקה
כפית דבש
בצל גדול
גמבה אדומה
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות. לחמם כמה דקות במיקרו כדי לחסוך זמן טיגון. לטגן עד שתפוחי האדמה יהיו קריספי ומוכנים. במקביל להכנה של תפוחי האדמה, לחתוך את הבצל ואת הגמבה לרצועות, לטגן ולהוסיף קצת מלח לטם עד להזהבה (לא להתקמצן בטיגון). להוסיף את השמנת ואת הצ'ילי ואת הדבש ולהנמיך את האש. לבשל כ-20 דקות (בערך הזמן בו התפוחי אדמה יהיו מוכנים). לטעום ולהוסיף צ'ילי לפי הטעם.
לשפך את הרוטב על התפו"א ובתיאבון....
מגיש:
מקור: סודי
שתף את המתכון
