חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הכנפיים של הסולטן (האשכנזי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנפים עסיסיות וטובות מנה נהדרת בתור חטיף מנה ראשונה או עיקרית אני אישית ממליץ לאכול אותה עם ציפס וסלט חסה קטן brטיף: הרבה יותר כיף לאכול בידיים בגלל זה הציפס.
הכנפיים של הסולטן (האשכנזי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנפים עסיסיות וטובות מנה נהדרת בתור חטיף מנה ראשונה או עיקרית אני אישית ממליץ לאכול אותה עם ציפס וסלט חסה קטן brטיף: הרבה יותר כיף לאכול בידיים בגלל זה הציפס.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו כנפיים
כוס צילי מתוק
מלח, פלפל שחור טחון טרי, פפריקה אדומה מתוקה (למי שאוהב חריף פפריקה חריפה)
100 גר' חמאה
אופן ההכנה
מנקים את הכנפיים ומצפים בפפריקה במלח ובפלפל שחור ושמים בתנור על 190 מעלות כ40 דקות מכוסה בנייר כסף.
אחרי ה40 דקות מוציאים את כל הנוזלים ושופכים את החמאה המוממסת והצילי על הכנפיים ומחזירים לתנור לא מכוסה לוד 10-15 דקות עד שיקבל צבע שחום יפה.
בתאבון.
מגיש: דורון וייס
מקור:
שתף את המתכון