הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו כנפיים
כוס צילי מתוק
מלח, פלפל שחור טחון טרי, פפריקה אדומה מתוקה (למי שאוהב חריף פפריקה חריפה)
100 גר' חמאה
אופן ההכנה
מנקים את הכנפיים ומצפים בפפריקה במלח ובפלפל שחור ושמים בתנור על 190 מעלות כ40 דקות מכוסה בנייר כסף.
אחרי ה40 דקות מוציאים את כל הנוזלים ושופכים את החמאה המוממסת והצילי על הכנפיים ומחזירים לתנור לא מכוסה לוד 10-15 דקות עד שיקבל צבע שחום יפה.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
