הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו בשר הודו שווארמה (רצוי נקבה) טחון גס.
1 כף זיתי קלמטה שחורים מגולענים וקצוצים.
1 כף עגבניות מיובשות וקצוצות.
1 כף שמן זית.
1 כפית פלפל שחור.
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ (לא חובה).
1 כפית אבקת שום.
1 כף בזיליקום יבש.
1 כף פטרוזיליה קצוצה.
1 כפית מלח.
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים בקערה, תוך כדי קיפול ,עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים קציצות המבורגר, תוך לחיצת בוהן באמצע, בכדי שכל ההמבורגר יצלה באופן שווה
3. מכניסים למקרר ל 15 דקות
4. צולים כ ½2 דקות לכל צד, על מצלית משוחה במעט שמן זית או על גריל .
מגיש:
מקור: השף מרק לווד
שתף את המתכון
