חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נטעם באנגליה באחד מן הפאבים המסרותיים שלהם ,ושודרג על ידנו והרי המתכון. brלוקח כשעה להכין , 5 שניות לחסל הכל !!! ומשאיר טעם טוב לכמה חודשים . br br br
המבורגר צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נטעם באנגליה באחד מן הפאבים המסרותיים שלהם ,ושודרג על ידנו והרי המתכון. brלוקח כשעה להכין , 5 שניות לחסל הכל !!! ומשאיר טעם טוב לכמה חודשים . br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
2 פטריות פורטבלו גדולות
2 בצלים (1 אדום ואחד לבן)
שמן זית
מעט חמאה
2 עלי חסה
2 לחמניות המבורגר גדולות במיוחד
רוטב אלף האיים
2 פרוסות עבות של גבינת עיזים (רצוי משובחת ורכה)
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר ( 240 מעלות צלסיוס, בלי טורבו) .
חותכים את החצילים לרצועות אורכיות ומושחים בשמן זית בכמות נדיבה.
מפזרים על תבנית האפייה את הרצועות ועליהם מספר חתיכות של חמאה .
שמים בתנור והופכים מדי פעם , עד אשר מתקבל צבע שחום משני הצדדים.
בזמן שמחכים לחצילים, רצוי להכין את יתר הדברים . לוקחים מחבת טפלון ומושחים בשכבה עדינה של שמן זית, שמים על אש בינונית . שוטפים את הפטריות היטב ומייבשים (חשוב לייבש טוב) מקצצים את הרגלים של הפטריה(אם יש) . לאחר מכן מושחים בשכבה עדינה של שמן זית את הפטריות ומניחים עם הראשלמעלה, מטגנים ל 3 דקות (לא יותר) והופכים לצד השני ומטגנים לעוד 5 דקות . ( לא להזיז את הפטריה במחבת ולא לטגן יותר מידי) .
חותכים את הבצלים לרצועות ארוכות ומטגנים עד שמתקבל צבע שקוף .
חותכים ל רצועות את גבינת העיזים ואת עלי החסה.
כאשר החצילים מוכנים, פורסים את הלחמניות לחצי ומטגנים טיגון קל מהצד הפנימי.
עכשיו להרכבת ההמבורגר:
על הלחמניה מורחים שכבה נדיבה של רוטב "אלף האיים" .
שמים את הפטריה .
מקפלים את הרצועה של החציל לחצי ומניחים על הפטריה.
שמים את הגבינה.
על זה בצל ולבסוף את עלה החסה.
בתאבון!
מגיש: לוכד העננים
מקור: אנגליה
שתף את המתכון