חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המרק הכי טעים של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק ששנים חיפשתי איך מכינים אותו ולמזלי גיסתי שמרה העתק מהמתכון שקיבלה מאמא ז"ל.
המרק הכי טעים של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק ששנים חיפשתי איך מכינים אותו ולמזלי גיסתי שמרה העתק מהמתכון שקיבלה מאמא ז"ל.
הוראות הכנה
מרכיבים
250גר חזה עוף חתוך לריבועים קטנים מאד
1 בצל קצוץ דק
1 חבילה כוסברה קצוצה
1/2 1 כוסות אורז מנופה ושטוף
1 רסק עגבניות קטן
6 שיני שום כתושים
2 כפות מיץ לימון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח ים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף שמן
6 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את האורז ומטגנים כ 1 דקה
מוסיפים את המים הפושרים ומוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים
מביאים לרתיחה.מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מקטינים את האש ומוסיפים את כל התבלינים למעט הכוסברה והשום.
מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון , הכוסברה והשום ומבשלים עוד 15 דקות.
מגיש: gilai
מקור: אמא
שתף את המתכון