הוראות הכנה
מרכיבים
250גר חזה עוף חתוך לריבועים קטנים מאד
1 בצל קצוץ דק
1 חבילה כוסברה קצוצה
1/2 1 כוסות אורז מנופה ושטוף
1 רסק עגבניות קטן
6 שיני שום כתושים
2 כפות מיץ לימון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח ים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף שמן
6 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את האורז ומטגנים כ 1 דקה
מוסיפים את המים הפושרים ומוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים
מביאים לרתיחה.מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מקטינים את האש ומוסיפים את כל התבלינים למעט הכוסברה והשום.
מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון , הכוסברה והשום ומבשלים עוד 15 דקות.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
