חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


העוגה המושלמת ליד הקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום רק לשים מוצרים, לערבב ולאפות, brאנו זוכים בתוספת קטנה שמשדרגת בגדול. brבאמת שעוגה נהדרת ליד הקפה... או בלעדיו
העוגה המושלמת ליד הקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום רק לשים מוצרים, לערבב ולאפות, brאנו זוכים בתוספת קטנה שמשדרגת בגדול. brבאמת שעוגה נהדרת ליד הקפה... או בלעדיו
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
200 גרם חמאה רכה
300 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
420 גרם קמח
1 כף אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
½2 גביעים של שמנת חמוצה (500מ"ל)
למלית:
¾ כוס סוכר חום
1 כף קינמון
1 כף קקאו (אפשר לגוון עם שוקולית)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני (180°c), ומשמנים היטב תבנית "קוגלהוף".
מערבבים יחד את כל חומרי המלית ומניחים בצד.
מערבבים במיקסר את החמאה, סוכר ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת מוקצפת.
מוסיפים את הביצים אחת אחת
מנפים ביחד את הקמח, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתייה ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם השמנת החמוצה.
יוצקים רבע של תערובת הבצק ומעליה מפזרים שליש מהמלית... וכך הלאה עד שמתקבלות 4 שכבות בצק כשביניהן 3 שכבות מהמלית.
אופים כשעה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון