הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פסטה פפרדלה עבה וטרייה
80 גרם חמאה
4 כפות מלח
1 ק"ג תערובת פטריות שמפיניון ופורטבלו, קצוצות
4 מלפפונים חמוצים חתוכים לאצבעות
3 כפיות חרדל "דיז'ון"
4 כפות חומץ בלסמי
1 ליטר ציר בקר
1 כוס שמנת מתוקה
600 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר גדול 4 ליטרים של מים, מוסיפים מלח ומבשלים את הפסטה. בסיר נפרד ממסים את החמאה יחד עם הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את המלפפונים החמוצים, החרדל, היין, הציר, החומץ הבלסמי והשמנת ומערבבים יחד היטב. מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את קוביות הבשר לדקה אחת של בישול. משלבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף רועי חנין ממסעדת בליני
שתף את המתכון
