חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפסטה של הציידים ("פפרדלה א-לה קצ'יטורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפסטה של הציידים ("פפרדלה א-לה קצ'יטורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פסטה פפרדלה עבה וטרייה
80 גרם חמאה
4 כפות מלח
1 ק"ג תערובת פטריות שמפיניון ופורטבלו, קצוצות
4 מלפפונים חמוצים חתוכים לאצבעות
3 כפיות חרדל "דיז'ון"
4 כפות חומץ בלסמי
1 ליטר ציר בקר
1 כוס שמנת מתוקה
600 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר גדול 4 ליטרים של מים, מוסיפים מלח ומבשלים את הפסטה. בסיר נפרד ממסים את החמאה יחד עם הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את המלפפונים החמוצים, החרדל, היין, הציר, החומץ הבלסמי והשמנת ומערבבים יחד היטב. מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את קוביות הבשר לדקה אחת של בישול. משלבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף רועי חנין ממסעדת בליני
שתף את המתכון