הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון
3 פרוסות לחם לבן רטובות ומפוררות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון טרי
1 ביצה
1 בצל מגורר (עם הנוזלים)
1 שן שום כתושה
עד חצי כוס מים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט השמן והמים. מוסיפים מים תוך לישה ביד לקבלת תערובת רכה אך לא מימית.
מחממים שמן במחבת וצרים קציצות מתערובת הבשר. מטגנים את הקציצות להשחמה נאה משני הכיוונים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: אשתי
שתף את המתכון
