הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקיים של עוף מנוקים היטב
2 כפות סילאן דבש תמרים
4 כפות רוטב סצ'ואן
4 כפות רוטב סויה
2 כפיות גינגר טרי מגורד
1 כף פפריקה אדומה, חריף או מתוק . לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן זית
1 כפית שמן שומשום
1 שקית קוקי
אופן ההכנה
לערבב את הכל ולהכניס לשקית ולקשור את השקית
להשרות לילה,
להעביר לתבנית עם השקית. לחורר את השקית ולהכניס לתנור לשלוש שעות וחצי בחום של 120 מעלות צ".להגיש חם
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון
