הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר פילה בקר
בצק עלים חתוך למרובע 20X20
3 כפות פטריות שמפניון פרוסות
50 גר פרוסת כבד אווז
2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה
בסיר מחממים את שמן הזית ו"סוגרים" אתו את הבשר - מניחים להתקרר.
על חלקו העליון של הבשר מניחים את הפטריות הפרוסות וכבד האווז.
עוטפים את הפילה בבצק כך שכל הקצוות יפגשו.
מניחים על תבנית ואופים במשך 15- 20 דקות ב 200 מעלות צלזיוס.
אם רוצים את הבשר עשוי היטב לתת עוד 5 דקות.
מגיש:
מקור: נסיוני
שתף את המתכון
