הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
2 כוסות קמח
2 ביצים
חצי כפית מלח
מים חמים
למילוי :
צנצנת דובדבנים משומרים
שליש כוס סוכר
לרוטב :
נוזל שימור הדובדבנים
שליש כוס סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבצק לקבלת בצק חלק וגמיש מכסים במגבת לחה ומשהים כשעה במקרר
צובטים מהבצק כדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הסירופ
מניחים על כל עיגול בצק שלושה דובדבנים ומעט סוכר סוגרים את הבצק לחצי סהר ומהדקים היטב
מרתיחים מים מכניסים את הורניקס למים ל5 דקות מוצאים ומניחים בצלחת הגשה
מכינים את הרוטב :
מערבבים את נוזל הדובדבנים עם שליש כוס סוכר ומבשלים כ 15 דקות עד שהרוטב מסמיך
מגישים ורניקס עם רוטב מעליו
בתאבון
מגיש:
מקור: אולגה קרביוב
שתף את המתכון
