חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ורניקס עם דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ורניקס עם דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
2 כוסות קמח
2 ביצים
חצי כפית מלח
מים חמים
למילוי :
צנצנת דובדבנים משומרים
שליש כוס סוכר
לרוטב :
נוזל שימור הדובדבנים
שליש כוס סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבצק לקבלת בצק חלק וגמיש מכסים במגבת לחה ומשהים כשעה במקרר
צובטים מהבצק כדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הסירופ
מניחים על כל עיגול בצק שלושה דובדבנים ומעט סוכר סוגרים את הבצק לחצי סהר ומהדקים היטב
מרתיחים מים מכניסים את הורניקס למים ל5 דקות מוצאים ומניחים בצלחת הגשה
מכינים את הרוטב :
מערבבים את נוזל הדובדבנים עם שליש כוס סוכר ומבשלים כ 15 דקות עד שהרוטב מסמיך
מגישים ורניקס עם רוטב מעליו
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אולגה קרביוב
שתף את המתכון