חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זלבייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממכר מאוד...אצלינו אוכלים אותם לא רק עם סוכר אלא גם עם סחוג ואו סלטים אחרים...
זלבייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממכר מאוד...אצלינו אוכלים אותם לא רק עם סוכר אלא גם עם סחוג ואו סלטים אחרים...
הוראות הכנה
מרכיבים
500גרם קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
שליש כוס שמן
2 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה
לשים הכל היטב לבצק אחיד. מתפיחים פעמיים( סבלנות משתלמת)
מחממים סיר עם שמן עמוק (לפחות בקבוק שמן כדי שיהיה ממש שמן עמוק,לא לקמץ)
מרטיבים את הידיים במים וכל פעם צרים עיגול קטן מותחים אותו מעט ושמים בשמן עד שמזהיב משני הצדדים. מוציאים ושמים על נייר סופג...
בתאבון.
מגיש: ronitcat
מקור:
שתף את המתכון