הוראות הכנה
מרכיבים
חלקים של עוף (כנפיים, גרונות , עצמות)
5 גבעולי סלרי עם העלים
שורש סלרי קלוף וחתוך לריבועים גסים
4 שיני שום (אם אוהבים שום אפשר יותר)
מלח
פלפל שחור, כורכום
מיץ מלימון גדול אחד (לפחות)
3 תפוחי אדמה קלופים ומפולחים
אופן ההכנה
מכינים מרק מחלקי העוף , סלרי, שום ושני ליטר מים.
מוסיפים מלח, פלפל, כורכום ומיץ לימון ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה.
מוציאים את כל העצמות מהמרק ומוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שיתרככו.
מוסיפים עוד מיץ לימון אם רוצים (המרק חייב להיות בטעם חמוץ)
מגיש:
מקור: מצרי ביתי
שתף את המתכון
