חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חבושים ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבושים עכשיו בעונה. פרי טעים שראשיתו קשה וסופו (לאחר בישול) רך וטעים, brבמיוחד לאחר שבושל ביין לבן.
חבושים ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבושים עכשיו בעונה. פרי טעים שראשיתו קשה וסופו (לאחר בישול) רך וטעים, brבמיוחד לאחר שבושל ביין לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים
4 חבושים
1 כוס יין לבן
5 כפות סוכר
ענף רוזמרין
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים והחבושים. חותכים את החבושים לשמיניות ,בזהירות ומנקים מגרעינים(החבוש הוא פרי קשה מאד, יש להזהר בחיתוך).
2. מביאים את היין והסוכר לרתיחה בסיר קטן או מחבת עם מכסה. לאחר הרתיחה מוסיפים את החבושים, הגזר והרוזמרין. מבשלים כשעה על אש קטנה בסיר מכוסה.
3. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים, במידת הצורך מוסיפים מעט מים רותחים.
4. מצננים ומתנפלים (ליד עוגת ספוג או גלידה).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון