הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים
4 חבושים
1 כוס יין לבן
5 כפות סוכר
ענף רוזמרין
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים והחבושים. חותכים את החבושים לשמיניות ,בזהירות ומנקים מגרעינים(החבוש הוא פרי קשה מאד, יש להזהר בחיתוך).
2. מביאים את היין והסוכר לרתיחה בסיר קטן או מחבת עם מכסה. לאחר הרתיחה מוסיפים את החבושים, הגזר והרוזמרין. מבשלים כשעה על אש קטנה בסיר מכוסה.
3. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים, במידת הצורך מוסיפים מעט מים רותחים.
4. מצננים ומתנפלים (ליד עוגת ספוג או גלידה).
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
